Justin Bieber secret show

Na een korte vakantie is Justin Bieber weer vol op aan het promoten voor zijn opkomende album, Purpose. Op 29 oktober gaat de tieneridool naar Noorwegen om twee “secret shows” te doen. Dat houd in dat Beliebers geen tickets kunnen kopen maar alleen maar winnen. In totaal vallen er 1007 tickets te winnen. Misschien lijkt dat op het eerste oog veel, maar eigenlijk is het heel weinig als je vergelijkt hoeveel Beliebers er waarschijnlijk mee gaan doen. Je moet dus veel geluk hebben om te winnen.

Dit is niet de eerste keer dat Justin Bieber naar Noorwegen gaat om zijn album te promoten. Voordat hij begon aan zijn Believe Tour in 2o13 ging hij naar een paar (lucky) Europese landen om zijn album te promoten. Ook toen was hij in Noorwegen en trad op voor duizenden Beliebers. Het podium bevond zich op het water en na afloop toen Justin Bieber terug op zijn bood was werd hij zelfs door fans achtervolgd. Dit was te zien in de documentaire “All Around The World.” Hieronder kun je een paar fotos bekijken van zijn bezoekje aan Noorwegen:

Benieuwd naar zijn optreden daar? Hier onder kun je één video bekijken:

 

Er word dus verwacht dat Noorwegen niet het enige land is waar Justin Bieber heen gaat. De grote vraag is natuurlijk of hij ook naar Nederland komt, want dat heeft hij nooit eerder gedaan voor een secret show. Maar als hij zomaar een dagje tussen uit gaat om naar Amsterdam te komen, hopen we dat hij terug komt voor een secret show. Maar tot dan moeten we het maar doen met al de video’s en fotos van hem.

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *