Justin Bieber rijdt per ongeluk iemand aan

Justin Bieber heeft woensdagavond per ongeluk een fotograaf aangereden in Beverly Hills, Californië. Justin probeerde weg te rijden bij het Seban Theater waar hij net geweest was, maar werd omringt door fotografen. Toen die weg reed in zijn Range Rover zag hij er eentje over het hoofd en raakte een fotograaf.

De fotograaf viel op de grond en vervolgens stapte Justin uit om de fotograaf te helpen. Hij bleef bij de fotograaf tot ambulancemedewerkers en politieagenten tien minuten later arriveerden. In die tussen tijd bleven de andere fotografen in een kringetje er omheen staan om te filmen en om foto’s te maken.

Toen de politie kwam maakte Justin een praatje met ze en kon hij vertrekken. Hij vertrok in de auto van een vriend. Een andere vriend van Justin nam zijn auto mee, nadat er onderzocht was hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

Justin en de politie zijn nog niet met een officiële verklaring naar buiten gekomen. Maar volgens de politie is de fotograaf niet zwaargewond en heeft hij alleen wat verwondingen aan de onderste helft van zijn lichaam.

Comments

comments

Diana Wielink

Ik werk voor Justin Bieber Nederland en doe dat met alle plezier, wat is er nou leuker dan hele dagen over Justin Bieber praten?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *