Justin Bieber in reverse

YouTube, we kennen het allemaal. Hier begon het tenslotte ook voor Justin Bieber. Net zoals Scooter Braun, zit ik ook vaak op YouTube filmpjes te kijken. Het liefst van Justin Bieber, maar dat is niet bijzonder meer, die kent tenslotte iedereen al.
Dit keer vond ik iets anders, ook een filmpje van Justin Bieber, maar dan net anders, een reverse. Een reverse houdt in dat het filmpje achterste voren wordt afgespeeld. Zo vond ik dus het nummer én video van Company in reverse. Ik vond het zo apart klinken dat ik het met jullie moest delen.

Wat vinden jullie ervan? Is dit een nieuwe hit? Of kijk je toch liever de orginele video?

Comments

comments

Lizzy

24 jaar. Medebeheerder van justinbieber.nl

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *