Justin Bieber: rechtszaak voor naakte foto’s

Jullie hebben allemaal de naakte foto’s van Justin Bieber gezien. En Justin Bieber is daar zelf niet blij mee. Hij heeft zijn advocaten ingeschakeld en die hebben een brief gestuurd naar de krant New York Daily News. Daarin staat dat als New York Daily alle naakte foto’s van het internet afhaalt er een rechtszaak tegen ze begint. De foto’s schenden namelijk de privacy van hun cliënt, Justin Bieber.

Alhoewel Justin Bieber erg boos is op New York Daily News is hij ook wel een tikkeltje blij omdat nu iedereen weet wat hij daar in huis heeft, en hij is zeker niet beschaamd voor zijn lengte. Maar behalve Justin Bieber, hebben natuurlijk meer mensen hier een mening over. Om te beginnen bij het begin, wij, de Beliebers. Toen de foto’s gelekt werden begon er gelijk een trending op twitter, #RespectJustinsPrivacy. Ook waren er natuurlijk Beliebers die het niet geloofde en die allemaal theorieën hadden over hoe de foto was bewerkt. Daarnaast waren er Beliebers die boos waren op Justin Bieber omdat hij daar was met Jayde Pierce. En dan had je nog de Beliebers die vonden dat het zijn eigen schuld was, want tja, hij ging naakt zijn balkon op. Al deze reacties kon je ook vinden onder de hashtag. Benieuwd? Bekijk een paar reacties van Beliebers hier onder:

Reacties van verschillende Beliebers over de naakte foto's van Justin Bieber.

Reacties van verschillende Beliebers over de naakte foto’s van Justin Bieber

Ook Justin Bieber’s manager, Scooter Braun vond dit niet kunnen. Dat was wel duidelijk te zien aan zijn tweet op twitter. Die kun je hieronder bekijken:

Privacy. Dat zou gerespecteerd moeten worden." aldus Scooter Braun, manager van Justin Bieber

Privacy. Dat zou gerespecteerd moeten worden.” aldus Scooter Braun, manager van Justin Bieber

En terwijl Scooter Braun er niet zo blij mee was, zag Jeremy Bieber, Justin Bieber’s vader de humor er wel van in. Trots vroeg hij aan zijn zoon op twitter hoe hij dat zo voor elkaar kreeg. De tweet kun je hieronder bekijken:

"@justinbieber wat geef je dat ding te eten? #trotse vader :)" aldus Jeremy Bieber, vader van Justin Bieber.

“@justinbieber wat geef je dat ding te eten? #trotse vader :)” aldus Jeremy Bieber, vader van Justin Bieber.

Zo zie je maar weer.. Trotsheid zit in de familie.

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *