Justin Bieber zingt voor Selena Gomez

De relatie tussen Justin Bieber en Selena Gomez is al een hele tijd uit, maar of het echt over is? Laatst vertelde Justin Bieber in een interview dat hij nog steeds van haar houd en misschien later wel weer een relatie wilt. Ze kwamen net te vroeg bij elkaar en waren nog niet klaar voor een relatie, volgens Justin Bieber.

Vrijdag zijn ze samen gespot in het Montage Hotel, in California. Justin Bieber kroop achter de piano en zong zijn nummer “Sorry” en “My Girl” van the Temptations voor Selena Gomez.

 

Een fan postte op Instagram: “When you’re having a drink at an empty hotel bar and Justin Bieber appears out of nowhere and begins to sing on the piano.” Later voegde ze toe: “@justinbieber singing my girl to @selenagomez… is the real? Pure magic.”

Lindsey Cavanaugh, een fotograaf, heeft alles gefilmd en noemde het magisch. “Justin Bieber speelde Sorry op de piano voordat hij bij zijn vrienden ging zitten. Hij praatte tegen ons over het leven en muziek. Het is een lieve jongen. Justin Bieber en Selena Gomez zagen er gelukkig uit samen. Het was geweldig om te zien hoe hij voor haar zong.”

jussel jussel2

Later postte Hailey Baldwin op snapchat het volgende:

a610e128d06daa65a1799d8bdd7b73ed

Zal dit over Justin Bieber en Selena Gomez gaan? Heeft Hailey toch wel gevoelens voor Justin en is het niet zomaar een vriend?

Wie vind jij het beste bij Justin Bieber passen? Selena Gomez, Hailey Baldwin, of toch iemand anders? Of heb jij toch liever dat Justin Bieber zo lang mogelijk single blijft?

THROW BACK!

Wist je nog toen Justin Bieber voor de eerste keer voor Selena Gomez zong (in het openbaar?) Dit is al bijna 5 jaar geleden.

Of toen Justin Bieber tijdens het concert voor Selena Gomez “Favorite Girl” zong in 2013, AWW.

 

Of toen Justin Bieber haar kuste tijdens de MTV VMA’S in 2011?

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *