Justin Bieber: Purpose the Movement

Waarschijnlijk hebben jullie het al langs zien komen op Justin Bieber’s instagram, de hashtag #PurposeTheMovement maar.. wat is dat nou precies?

Justin Bieber had op vrijdag maar liefs drie uitverkochte shows in LA, om te vieren dat zijn album Purpose uitwas. Hij heeft er opgetreden, vragen van fans beantwoord én de dan film die bij Purpose hoort getoond, Purpose The Movement.

Gisteren heeft Justin Bieber besloten om de korte dansfilm Purpose The Movement met al zijn Beliebers te delen. Elk uur plaatste hij één filmpje, op volgorde. Maar toch is er iets mis gegaan. Uit eindelijk heeft Justin Bieber in totaal 12 filmpjes gepost gister, terwijl het er 13 horen te zijn. Wat er mis ging? Niks! De videoclip van Sorry heette voorheen Sorry (Dance Video), maar nu heet het Sorry (PURPOSE: The Movement).

Gelukkig kunnen wij wel alles op volgorde voor jullie plaatsen, dus Sorry zou je tegenkomen op de plek waar de videoclip hoort.

Maar voordat we er mee beginnen kun je hieronder enkele instagram posts zien van Justin Bieber.

#purposethemovement #markmywords dropping 13 dance music videos today from our short film. #Purpose

A video posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

“Vandaag komen er 13 muziek video’s online van onze korte film.”

#PurposeTheMovement #Sorry

A video posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

“Dank je voor het helpen om die van mij te vinden (doel). Ik hou van jullie en ik bid voor jullie. Iedereen waar we mee samen leven in vrede en vreugde.”

Natuurlijk heeft hij véél meer op instagram gezet, maar deze drie vonden we het belangrijkste.

Hier onder kun je alle dertien video’s op volgorde bekijken, enjoy!

In de intro zie je trouwens Amsterdam heel snel voorbij komen!

Hier hoort Sorry dus tussen!

Wat een mooie afsluiting!

Wauw..! Ik heb geen woorden voor al deze mooie dans video’s. Ze zijn allemaal op hun eigen manier speciaal, en alles is zo mooi gedaan. Wat is jullie lieveling van PURPOSE: The Movement? Een ding is zeker, Purpose is persoonlijker dan welk album dan ook. We hopen dat de tour ook zo mooi en persoonlijk word!

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *