Justin Bieber pop-up shop

Een pop-up shop, wat is dat nou eigenlijk? Een pop-up shop is een winkel die tijdelijk open is in een pand. Er is nu in New York een pop-up shop geopend met kleding van Justin Bieber zijn purpose tour. Deze winkel was vandaag en gisteren geopend voor publiek. Fans stonden al een dag van te voren in de rij, om er zeker van te zijn dat ze kleding konden kopen. Het is namelijk zeer exclusief. Van sommige artikelen zijn er namelijk maar 5 stuks te koop.

Omdat de kleding vrij exclusief is, zijn de prijzen ook wat duurder dan normaal.
Pet: $40
Shirt met korte mouw: $40
Shirt met lange mouw: $50
Hoodies: $120
Spijker jasje: $360

Justin Bieber zelf kwam ook nog een kijkje nemen bij de pop-up shop en paste zelfs ook nog een paar dingen, want geef toe, het ziet er allemaal wel heel gaaf uit!

Het is wel balen dat wij niet in New York wonen, maar niet getreurd. Sommige artikelen zijn ook tijdens de show te koop én er komt binnenkort een webshop online waar een aantal artikelen verkocht zullen worden. Zodra dit online is, zullen wij dit melden op onze website. Hou daarom ook onze sociale media kanalen goed in de gaten!

Kan je niet wachten? Je kan natuurlijk ook in onze webshop leuke kleding van Justin Bieber vinden!

Comments

comments

Diana Wielink

Ik werk voor Justin Bieber Nederland en doe dat met alle plezier, wat is er nou leuker dan hele dagen over Justin Bieber praten?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *