Justin bieber opnieuw aangeklaagd

Je zult vast wel denken, Justin Bieber opnieuw aangeklaagd? Helaas heeft zijn oude buurman opnieuw aangifte gedaan tegen Justin. Zo zou hij hebben gezegd dat Justin hem in zijn gezicht heeft gespuugd en klaagt hem aan voor bedreiging en mishandeling.

Jeffrey Schwartz en zijn vrouw Suzanne (zijn oude buren) eisen een bedrag van 25.000 dollar van Justin. Justin zou ruzie met zijn buurman hebben gekregen omdat hij te hard door de buurt zou hebben gereden. Niet lang daarna, in januari 2014, bekogelde hij het huis van zijn buren met eieren. Daarvoor werd hij ook al aangeklaagd en moest hij zijn buren een schadevergoeding van 80.000 dollar (bijna 60.000 euro) betalen.

De buren claimen bovendien dat de zanger hun emotionele stress bezorgde door de luidruchtige feestjes en gevaarlijk rijgedrag in de wijk. Ook zouden de bodyguards van Justin antisemitische opmerkingen gemaakt hebben tegen de familie Schwartz.

Waarom de buurman nu pas Justin aanklaagt is niet bekend. We hopen dat het allemaal met een sisser afloopt en Justin hier niet teveel gedoe door krijgt.

Comments

comments

Justin Belieber

Ik hou van Beliebers!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *