Justin Bieber op vakantie

Justin Bieber heeft even genoeg van al het promoot werk in Australië en Nieuw-Zeeland. De tiener idool is nu op het eiland Bora-Bora met onder andere Floyd Mayweather, James Dayap & Johnny Shahidi. Ook zijn er veel vrouwen mee die hun vakantie begeleiden. Wel zijn het allemaal vrouwen die ouder zijn dan Justin Bieber, en meer het type lijken van Floyd Mayweather. Maar of deze vakantie ook om de vrouwen gaat? Dat lijkt me sterk, de twee mannen posten constant selfie’s op social media, zonder vrouwen. Benieuwd wat ze allemaal doen? Bekijk de posts van hun op Instagram hier onder:

Nieuwsgierig geworden naar de vrouwen die mee zijn? Hieronder kun je hun instagram accounts bekijken:

Behalve foto’s heeft Justin Bieber ook een paar video’s gepost, en die kun je hier onder bekijken:

Me and the champ @floydmayweather on an adventure (via @camcorderapp)

A video posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

#takeamoment #theylovinthecrew @johnny @floydmayweather

A video posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

@floydmayweather doing what he does best #talkshit lol (via @shots)

A video posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

Floyd Mayweather heeft ook één video gepost, en die kun je hier onder bekijken:

Justin Bieber maakt natuurlijk niet alleen gebruik van Instagram, maar ook van Fahlo, Shots en Twitter. Op Fahlo had hij het volgende te vertellen aan zijn Beliebers:

lol aan het maken :) #nov13th !

Ik ben gewoon lol aan het maken 🙂 #nov13th !

Op twitter heeft hij helaas nog niks getweet over zijn vakantie, maar op Shots hebben Justin Bieber en Floyd Mayweather wel een paar selfies van hun vakantie gepost. Bekijk die hier onder:

En? Ben jij al jaloers op de vakantie? Wij wel! Justin Bieber lijkt het naar zijn zin te hebben op vakantie, en ook al is hij op vakantie, hij blijft ook gewoon zijn album promoten! Hij is natuurlijk niet alleen in Australië en Nieuw – Zeeland geweest, maar ook in Europa. Een wel verdiende vakantie dus!

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *