Justin Bieber ontdekt Nederlands talent

YouTube is tegenwoordig de manier om ontdekt te worden en Justin Bieber is hiervan het grote voorbeeld. Hij werd ontdekt door Scooter Braun en kreeg een platencontract bij Island Records. Het lijkt erop dat Justin Bieber in de voetsporen van Scooter Braun treedt.

Zo ontdekte hij Carly Rae Jepsen en zorgde dat ze een platencontract kreeg. Door onder andere promotie van Justin Bieber werd het eerste nummer Call Me Maybe een enorme hit! Daarnaast nam hij ook nog samen met haar een nummer op, genaamd beautiful. Ook is hij te zien in haar videoclip I Really Like You.

Madison Beer werd ook ontdekt door Justin Bieber en kreeg ook een platencontract. Ook zorgt Justin Bieber ervoor dat Madison Beer flink wat promotie krijgt.

Nu lijkt het erop dat Justin Bieber een nieuw talent heeft ontdekt. Grace van der waal is een 12 jaar oud meisje en is half Nederlands. Ze deed auditie bij America’s got talent en stal de show. Ook Justin zag deze auditie en plaatste deze op zijn instagram.

Love this

Een video die is geplaatst door Justin Bieber (@justinbieber) op

Mocht dit meisje de finale niet winnen bij American’s Got Talent, misschien kan Justin Bieber haar wel een platencontract aanbieden?

Comments

comments

Diana Wielink

Ik werk voor Justin Bieber Nederland en doe dat met alle plezier, wat is er nou leuker dan hele dagen over Justin Bieber praten?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *