Justin Bieber verslaat Adele en One Direction

Justin Bieber staat op nummer één in de Single Top 10 en daarmee verslaat hij Adele. Hij haalt haar van deze plaats af. Zij stond op nummer 1 met haar liedje Hello.

Ook Justin Bieber’s andere 18 liedjes van zijn nieuwe album Purpose stonden in de Single top 100. Het is ongelooflijk maar waar. Alleen de akoestische versie van What do you mean ontbrak op deze lijst. Dit is nog nooit eerder gebeurt bij een andere artiest. Wat dan dus niet helemaal als een verrassing komt is dat Justin’s album Purpose ook op nummer één binnenkomt in de Album top 100.

Justin Bieber nam het deze week op tegen One Direction, met hun nieuwe album Made in the A.M. Dit album komt binnen op de tweede plaats. Adele is twee plaatsen gezakt en staat nu op nummer 3 met Hello. Vrijdag is haar nieuwe album 25 uitgekomen. Nu nog afwachten of Justin ook op 1 blijft, maar we zijn in ieder geval nu al super trots op hem! Alle records die hij verbroken heeft, had niemand zien aankomen.

Ook heeft Justin in Nederland een behoorlijke titel behaald. Hij stond namelijk met drie nummers in de top vijf van de Mega Top 50. Hiermee heeft hij het record van The Beatles verslagen. Hoe trots kunnen we zijn!?

Comments

comments

Nikki

Ik ben redacteur op JustinBieber.nl

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *