Justin Bieber niet blij met award shows

Een paar dagen geleden was de Billboard Music Award show waar Justin Bieber bij aanwezig was. De zanger was genomineerd voor 11 categorieën waar hij uit eindelijk twee van won. Ook gaf Justin Bieber een spetterend optreden die je hier kunt bekijken.

Alles leek dus prima te gaan, maar toch besloot Justin Bieber na de show zijn mening over award shows te delen op instagram. “Ik weet niet zo goed wat ik met deze award shows moet.. Dit is niet beledigend bedoelt voor de organisators van zulke shows, Ik waardeer jullie liefde en support. Maar ik voel me niet goed tijdens de shows of er na. Ik probeer het als een viering van succes te zien, maar het voelt alsof mensen een cijfer aanhangen aan mijn optredens. Vele aanwezigen tijdens de shows maken zich zorgen hoe vaak ze op camera kunnen komen en met wie ze kunnen gaan netwerken. Wanneer ik een normale show doe voelt het alsof iedereen er is om het gewoon leuk te hebben! Maar tijdens de award shows lijkt het zo onoprecht. Ik krijg het voorgeschoten al mensen prijzen voor hun behaalde doelen, maar is dat ook echt zo? Want wanneer ik in het publiek kijk zie ik veel neppe glimlachen zodat als de camera ze filmt zij gelukkig lijken. Natuurlijk zijn er mensen tussen die het oprecht menen, maar dit is over het algemeen wat ik zie. Ik word geprezen voor de dingen die ik doe en niet voor de persoon die ik ben wat begrijpelijk is want je kan iemand moeilijk een award voor zijn innerlijke ik geven lol. Maar wanneer ik zulke shows doe is het zo moeilijk om alles te geven. Ik ben vereerd om erkenning te krijgen maar onder zulke omstandigheden voelt dat gewoon niet zo. Er mist een echtheid waar ik naar verlang! En ik vraag me af of andere dat ook verlangen..”Aldus Justin Bieber.

I don't know about these award shows.. No disrespect to anybody at any of the shows or the people running it. Nothing but love for you guys and your support. But I don't feel good when I'm there nor after. I try to think of it as a celebration but can't help feeling like people are rating and grading my performance. A lot of people in the audience there to be seem worried about how much camera time they will get or who they can network with. When I'm doing a regular show I feel they are there for the right reasons and to strictly have a good time! But these award shows seem so hollow. I get the premise is to award people for their accomplishments, but is it really? Because when I look in the audience I see a bunch of fake smiles so that when the camera hits them they look happy. Sure there are people truly proud of others so I don't want to knock them I'm just looking at the vast majority. I just think to myself if I'm living my purpose I want the reward to be fulfillment. I'm getting awarded for the things that I'm doing and not for who I am which is understandable I know it would probably be hard to calculate and award someone's spirit lol. But When I do get these awards the temptation of putting my worth in what I do is so hard to fight!!!I am privileged and honored to be recognized by my peers in but in these settings I can't feel the recognition. There's an authenticity missing that I crave! And I wonder does anybody else.. Sorry not sorry about grammar it's not my strong point

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

Later tweette Justin Bieber ook nog dat hij gelukkig is en dat hij gewoon eerlijk met ons wou zijn.

FullSizeRender

Wat vinden jullie, is het goed dat Justin Bieber eerlijk is, of is dit drama schoppen?

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *