Justin Bieber neemt geen foto’s meer met fans

Hoe zou jij je voelen als er 100 gillende fans om je heen staan die heel graag met jou op de foto willen? Best speciaal toch? Tenminste, dat zou je denken.

Justin Bieber heeft toch besloten geen foto’s meer te maken met fans. Helemaal geen. Dit is niet heel gek, vinden wij. Na zo’n 8 jaar in dit wereldje te leven, heeft hij er genoeg van dat fans alleen een foto willen. Hij voelt zich op die manier net een dierentuindier.

Zoals velen al weten, heeft Justin eerder dit jaar ook al besloten geen M&Gs meer te houden. Lees hieronder het stukje dat Justin op Instagram postte.

foto's

Vertaling: “Als je mij toevallig ergens buiten ziet lopen, weet dat ik geen foto met je zal nemen. Ik ben klaar met het maken van al die foto’s. Het is tot het punt gekomen dat mensen me niet eens meer begroeten of herkennen als gewoon mens, ik voel me een dierentuindier en ik wil mijn geestelijke gezondheid graag behouden. Ik begrijp dat sommige mensen teleurgesteld zullen zijn, maar ik ben niemand een foto verschuldigd. En mensen die zeggen “Maar ik heb je album gekocht…” weet dat je mijn album gekocht hebt en dat je hebt gekregen waar je voor betaald hebt. EEN ALBUM. Je krijgt geen briefje bij dat album waarop staat dat wanneer je mij ziet, je ook een foto krijgt.”

– Justin Bieber.

 

Natuurlijk kwamen hier verschillende reacties op van fans of andere personen. Een paar uur geleden postte Justin de reactie van een Instagram gebruiker.

foto's reactie 1

Vertaling: “Je bent zo’n arrogante vent. Je fans zijn de reden voor je succes. Het minste wat je kunt doen is met ze op de foto gaan. Ik geloof best dat het vervelend is, om geen normaal leven te leiden, maar ‘normaal’ is niet waar je voor gekozen hebt. Dus laat het achter je en stop arrogant te zijn.”

Waarop Justin een reactie plaatste:

foto's reactie

 

Vertaling: “Braekess, je hebt helemaal gelijk, trouwens je Instagram naam is geweldig. Jaren geleden was het onmogelijk om een foto te maken wanneer dan ook, niet iedereen had toegang tot een camera. Nu is het zo dat iedereen een camera heeft op zijn mobiel en het is nu een ander ding geworden. Als je denkt dat grenzen zetten arrogant is, dan ben ik inderdaad mega arrogant. Maar ik denk dat het slim is en de enige manier hoe ik over blijf. Ik wil van mijn leven genieten en geen slaaf zijn van de wereld of haar eisen over hoe zij denken dat ik mij moet gedragen!! Ik vind het geweldig dat ik mensen blij kan maken maar, kom op, als je echt in mijn positie zou staan zou je begrijpen hoe vermoeiend het is (boo hoo Justin, laat het achter je). Ik zal doorgaan met het maken van beslissingen die voor mijn gevoel passend zijn voor mijn groei en geen mens zal mij hier slecht door laten voelen.”

 

Wat vinden jullie van geen foto’s meer? Waren jullie het al eens met Justin, vanaf het begin? Of ben je van gedachten veranderd na het lezen van Justin’s verhaal?

Comments

comments

Nikki

Ik ben redacteur op JustinBieber.nl

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *