Justin Bieber naakt (!!!) op vakantie

Nu Justin Bieber klaar is met zijn tour in Amerika werd het tijd voor een wel verdiende vakantie. En met wie ga je op vakantie als je Justin Bieber heet? Precies, met heel veel modellen.

Het begon allemaal onschuldig, Justin Bieber die op Instagram deelde dat hij met een aantal meisjes (en wat vrienden) op vakantie was. De meningen waren hier over verdeeld, de helft van de fans vond het niet kunnen, en de andere helft vond dat het zijn leven is. De onschuldige foto’s (en video) kun je hier onder bekijken.

!!

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

Toen de situatie leek te zakken bij de fans werden er ineens foto’s gelekt op het internet. En niet zomaar foto’s, op de foto was Justin Bieber namelijk (alweer) naakt te zien. Maar hij was niet de enige die naakt was, Sahara Ray besloot lekker mee te doen. Op Instagram plaatste het model een (half) naakte foto en een video (een soort mini vlog)

van zich zelf op vakantie, die kun je hier onder bekijken.

Pisces ♓️ The Ruby bottom in Dusted Ivory @sahararayswim

A photo posted by Sahara Ray (@sahara_ray) on

Island vibes 🌺🌴🐬in @sahararayswim 🤘🏻 Love you all💙 Snapchat -SaharaRay

A video posted by Sahara Ray (@sahara_ray) on

 

Een paar van de gelekte foto’s kun je hier onder bekijken.

IMG_3152

 

Natuurlijk zijn wij van mening dat dit zijn leven en zijn eigen verantwoordelijkheid is, maar we zijn wel benieuwd wat jullie hier van vinden.

 

P.S. De foto zijn gecensureerd vanwege privacy, maar als je even door zoekt dan vind je ook foto’s zonder balkjes op het internet.

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

1 reactie

  1. Kyra schreef:

    zijn ze nou gefotoshopt ofniet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *