Justin Bieber naakt in Bora Bora?!

Justin was samen met Jayde Pierce in Bora Bora om vakantie te vieren. Helaas kan hij nooit rondlopen zonder dat de paparazzi hem volgt. Justin dacht even niet na en deed al zijn kleding uit. Niet heel slim, maar ook erg respectloos van de paparazzi om het te fotograferen. Het enige waar de paparazzi aan denkt is natuurlijk geld en aandacht, dus die keuze was al snel gemaakt. Toen de foto’s op social media verschenen brak het los, met heel veel verschillende reacties. “Privacy. It should be respected.” tweette Scooter Braun, Justin’s manager. De ene helft van de beliebers vind het erg leuk om te zien, maar de andere helft is ontzettend boos dat dit op internet staat. Sommige twijfelen of het echt is, aangezien je veel met photoshop kan. Waarschijnlijk komen we daar ook nooit achter, tenzij Justin het zelf zegt, maar ik denk dat hij dit achter zich wilt laten en zo snel mogelijk wilt vergeten.

Gelukkig is Justin niet ‘bang’ geworden en durft hij gewoon nog over straat te lopen zonder zich te verstoppen. Hij is ook alweer terug in Beverly Hills, Californië samen met zijn goede vriendin Hailey Baldwin.

Heb jij de naakt foto’s nog niet gezien en ben jij toch benieuwd? Dan hoef je alleen maar in te loggen op Twitter en dan zie je ze binnen no time verschijnen.

Comments

comments

Lizzy

24 jaar. Medebeheerder van justinbieber.nl

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *