Justin Bieber kondigt nieuwe Calvin Klein campagne aan!

Er waren al een paar weken geruchten over een nieuwe campagne voor Calvin Klein, met Justin Bieber als het gezicht voor dit merk. Deze roddels ontstonden toen deze nooit eerder vertoonde foto tevoorschijn kwam op social media.

calvinklein

Deze foto had duidelijk een stijl voor een Calvin Klein fotoshoot, PLUS Justin draagt hier een Calvin Klein onderbroek. En om zo’n goede foto te maken in je slaapkamer, was ook niet te verwachten.. 😉

Maar nu zijn alle geruchten dus toch bevestigd en alle beliebers weer gelukkig. Dit liet Justin weten via de volgende tweet, gisterenavond:

Dat bevestigt het dus. Er komt een lente campagne voor Calvin Klein met Justin Bieber als model, hashtag MyCalvins!

Ondertussen zijn er al meer foto’s vrijgekomen voor deze campagne. Bekijk ze hieronder.

CZtgeF4WcAA_Nus calvin klein

Ook het twitter account van Calvin Klein tweette over de nieuwe campagne.

Ook is het al duidelijk dat ze bezig zijn met een video commercial voor Calvin Klein. Hieronder is een gif te zien van een klein stukje uit deze commercial.

Hier een behind-the-scene foto van Justin, tijdens zijn nieuwe shoot voor Calvin Klein.

calvin klein

Justin Bieber is niet de enige die model staat voor deze nieuwe lente campagne. Ook Victoria Secret Angel en goede vriendin van Justin, Kendall Jenner, staat model voor dit merk deze lente.

Hier is een sneek-peek uit de nieuwe video.

Het lijkt erop dat Justin’s fotoshoot in verschillende categorieën is verdeeld. Hier zijn bijvoorbeeld al drie verschillende thema’s rondom Justin’s shoot.

calvin klein calvin klein calvin klein

Welke categorieën Justin nog meer voor ons in petto heeft, daar moeten we voor nu even op wachten. Maar stay tuned voor meer updates voor de nieuwe Calvin Klein campagne! Zodra we meer weten hoor je het van ons. Dan kunnen we weer lekker genieten van mooie, nieuwe foto’s van Justin.

Comments

comments

Nikki

Ik ben redacteur op JustinBieber.nl

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *