Justin Bieber komt met nieuwe mode look

Dat Justin Bieber al vele mode trends op zijn naam heeft staan is algemeen bekend. De meest bekende is de hairflip die hij van 2009 tot 2011 had.

Sinds kort heeft hij een nieuwe mode look gecreëerd. Justin Bieber liet zijn haren groeien, zowel op zijn hoofd als zijn bovenlip, en investeerde in een nieuwe garderobe. Shirts met drukke prints combineert hij de afgelopen weken onder meer met vissershoedjes, joggingbroeken, slippers mét sokken en andere kledingstukken die je niet aan een jonge miljonair zou linken. Deze look, die je in eerste instantie als zwerver zou benoemen, heeft ondertussen ook een naam. Scumbro, een combinatie van scum (vuiligheid) en bro.

Als je denkt dat Justin niet bezig is met zijn outfits, zit je fout. Heel wat van deze outfits zijn uitgekozen door zijn stilist Karla Welch. In een interview met modeblog Man Repeller vertelde ze dat Justin Bieber wel zelf bepaalt hoe hij alles combineert.

Volgens The Guardian dragen scrumbros oversized, overprijsde skatewear van labels zoals Palace en Supreme, T-shirts met gekke prints, belachelijke schoenen en nog meer belachelijke hoofddeksels. Ze dragen extreem dure labels zoals Gucci, Versace en Prada, maar zorgen met opzet dat het er verschikkelijk uit ziet.

Wat vind jij van deze trend? Zal iedereen, netzo als de hairflip, deze mode look ook over gaan nemen?

Comments

comments

Diana Wielink

Ik werk voor Justin Bieber Nederland en doe dat met alle plezier, wat is er nou leuker dan hele dagen over Justin Bieber praten?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *