Justin Bieber zingt Sorry Latino Remix tijdens Calibash

Justin Bieber heeft weer een geweldig optreden gegeven gisteren avond. Dit gebeurde op het evenement Calibash. Dit is een jaarlijks event gehouden in LA. De vetste Urban, Hip Hop, Pocalibashp en R&B sterren treden hier op. Dit jaar waren er artiesten als Prince Royce, Becky G, Nicky Jam, Snoop Dogg en nog veel meer.

 

Ook J Balvin trad dit jaar op. Balvin is een Colombiaanse reggaetonartiest. Hij heeft een remix gemaakt van het liedje ‘Sorry’ samen met Justin. Deze kun je hieronder beluisteren.

 

Toen het de beurt was van J Balvin om het podium te betreden, nodigde hij Justin Bieber uit om mee te doen in het Staples Center. Het is dus geen complete verrassing dat de twee de Latin remix van Sorry uitvoerden. Het vooral Latijnse publiek van 17.000 fans, waren heel erg enthousiast en lieten dit merken door luid gejuich en geschreeuw, wat door de hele arena te horen was.

Zie hier een foto van Justin Bieber en J Balvin.

calibash

Bekijk hieronder o.a. het optreden van Justin Bieber.

Volgens Billboard is het geen verrassing dat Bieber en Balvin dit evenement hebben gekozen om samen te komen. Ook gaven ze een hint over de toekomst en lieten merken dat er nog een eventuele samenwerking in de maak is.

calibash calibash

Het optreden van Balvin en Justin zorgde voor een uitbarsting op social media, waarnaar Balvin zich erg opgetogen voelde. ‘Dit is geschiedenis,” zei Balvin terwijl hij meerdere high fives op zich af kreeg na het optreden met Justin Bieber. “Latinos arriba (up).”

calibash

 

 

Comments

comments

Nikki

Ik ben redacteur op JustinBieber.nl

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *