Justin Bieber is verward over zijn gevoelens

Het lijkt erop dat Justin Bieber in de war is. En nee.. we hebben het over simpele beslissingen zoals bijvoorbeeld zijn outfits of zijn avond eten. Nee, Justin Bieber lijkt een beetje verward over zijn gevoelens. Wilt hij nou iets met BFF Hailey Baldwin of gaat hij toch terug naar zijn ex vriendin Selena Gomez?

 

Volgens een insider is Hailey Baldwin namelijk “super single,” meld de bron. Volgens de insider zijn Justin Bieber zowel als Hailey Baldwin druk aan het werk. Natuurlijk blijven ze goede vrienden maar Justin Bieber is momenteel bezig met een wereld tour en Hailey Baldwin focust zich op haar modellen carrière. Wel houden beide wel van elkaar, volgens de bron.

Hailey Baldwin heeft al eerder verteld tijdens interviews dat zij en Justin Bieber het rustig aan doen. En dat ze beide vinden dat het op dit moment niet verstandig is om aan een serieuze relatie te beginnen. Ook gaf Hailey Baldwin aan dat de relatie iets tussen beide is, en dat ze dat zo wilt laten.

Justin Bieber en Hailey Baldwin in december 2015

Justin Bieber en Hailey Baldwin in december 2015

En alsof dit al niet verwarrend genoeg is, heeft Justin Bieber gister een oude foto van hem en zijn ex vriendin Selena Gomez geplaatst op instagram. “Gevoelens,” schreef Justin Bieber erbij. Later werd er op twitter en instagram door fans gezegd dat Selena Gomez de foto had geliked en er “Perfect,” onder had gezet. De foto kun je hier onder bekijken.

Feels

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

Zo zie je maar weer.. Het is niet makkelijk om in Justin Bieber’s schoenen te staan…

Met wie wil jij Justin Bieber zien? Hailey Baldwin of Selena Gomez?

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *