Justin Bieber is #TeamKanye

Als je Twitter & Snapchat hebt is de grote Kanye West VS. Taylor Swift niet ontgaan. Maar hier toch nog even in het kort uitgelegd: Kanye West bracht een singel uit genaamd Famous, hierin zong hij  een niet al te vriendelijke tekst over Taylor Swift. Taylor Swift werd boos en beschuldigde Kanye West er van dat hij GEEN toestemming had gekregen om zoiets over haar te zeggen. Vorige maand lekte de vrouw van Kanye West, Kim Kardashian West op haar snapchat het bewijs dat Taylor wél toestemming had gegeven.

Sins dien zijn er veel beroemdheden die zowel Kanye West als Taylor Swift steunen. Maar nu heeft Justin Bieber ook laten blijken aan welke kant hij staat. Via Instagram postte Justin Bieber een screenshot van zijn facetime met Scooter Braun, Martin Garix & Kanye West. Daaronder schreef Justin Bieber “Taylor Swift what up”

Taylor swift what up

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

Na de post van Justin Bieber is het op Twitter een chaos, iedereen tweet erover en de hashtag #TaylorSwiftWhatUp staat op nummer 1 in de lijst trending op Twitter.

FullSizeRender (4)

 

Aan welke kant sta jij, Team Taylor of Team Kanye?

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *