Justin Bieber is nu écht een vrij man!

Justin Bieber is lang geen vrij man geweest, namelijk voor 2 jaar. Dit heeft allemaal nog te maken met het ‘ei incident’. Ja, wij waren het ook alweer vergeten. Maar, daar is de afgelopen weken verandering in gekomen. Hij is nu namelijk uit zijn proeftijd en is echt een vrij man.

Justin had in het begin van 2014 vandalisme gepleegd door het huis van zijn buurvrouw te bekogelen met eieren. Tenminste, dat is wat er verteld wordt en daar werd hij dan ook voor aangeklaagd. Dit was de uiteindelijke ‘schade’.

egg free egg free

De kosten voor deze schade waren zo’n 80.000 dollar. Justin heeft dit netjes betaald zodat alles gerepareerd kon worden. Daarnaast heeft hij 40 uur taakstraf uitgevoerd. Alsof dat nog niet genoeg was voor de schade die hij had gemaakt, werd hij vervolgens 2 jaar op proeftijd gezet. Gelukkig heeft Justin zich gedragen de afgelopen twee jaar waardoor hij nu helemaal vrij is.

egg free

Hij heeft zich niet alleen netjes gedragen, maar de mensen van de rechtbank waren ook nog eens onder de indruk van hem. Daarom zijn de rechters een maand eerder naar de rechtbank gegaan om Justin van zijn proeftijd af te helpen.

Hiermee werd hij officieel op 9 juni — 30 dagen voordat zijn proeftijd eigelijk eindige — een vrij man!

egg free

Comments

comments

Nikki

Ik ben redacteur op JustinBieber.nl

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *