Justin Bieber is gespot met dít (oud)crewlid

Justin Bieber was gister aan het stappen in Henry’s club. Niks bijzonders natuurlijk. Justin Bieber is immers 22, volgens de Amerikaanse wet dus oud genoeg voor clubs en drank. Maar wat het zo bijzonder maakte is dat Justin Bieber met een oud crewlid was.

Justin Bieber was namelijk met Kenny Hamilton. Kenny Hamilton was vroeger Justin Bieber’s road manager en bewaker. Maar ook buiten dat was Justin Bieber dikke vriendjes met Kenny Hamilton. Denk bijvoorbeeld aan Never say Never 3D. Hierin zag je hoe gek de twee op elkaar waren. Ook zijn er genoeg foto’s van de twee in het verleden gemaakt. Enkele foto’s daarvan kun je hieronder bekijken.

IMG_2394 IMG_2395 IMG_2396 IMG_2397

Elke Belieber die Justin Bieber al een wat langere tijd volgt was/is gek op Kenny Hamilton. Daarom waren de meeste ook héél erg blij toen er foto’s en video’s opdoken van de twee samen. Gister avond na het stappen hielp Kenny Hamilton Justin Bieber namelijk in zijn auto. Hij hield de paparazzi op afstand en zorgde er voor dat Justin Bieber ongedeerd in zijn auto stapte. De foto’s kun je hieronder bekijken

 

Ook is er een korte video opgedoken die je hier onder kunt bekijken.

Klik hier om de video te bekijken

Dat ziet er allemaal veel belovend uit! Wat denken jullie, is Kenny Hamilton terug voorgoed? Of was het slechts een (korte) reünie?

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *