Justin Bieber deelt zijn mening over instagram

Dinsdag was de aller laatste show van Justin Bieber in Europa. Tijdens zijn show in Londen begon hij een speech over zijn instagram en vertelde hij wat hij er nou eigenlijk van vond.

Justin Bieber vroeg aan het publiek “Wie wilt dat ik terug kom op Instagram?”. Iedereen begon natuurlijk hartstikke hard te gillen. “Nah, ik wil helemaal niet terug op Instagram.” Waarom hij dat niet wilt legt hij ook duidelijk uit: “Instagram is de duivel. Ik denk dat de hel Instagram is. Ik weet het voor 90 procent zeker“.  Tijdens deze speech bedankt hij iedereen voor de hele tour, maar toch is hij blij dat hij weer naar huis kan. Alhoewel hij niet weet wat die moet doen. Hij zegt: “Ik weet niet wat ik moet doen als ik weer thuis ben. Een beetje aan het zwembad liggen, instagram foto’s maken, maar deze niet uploaden.

Bekijk de hele speech hieronder

Denk jij ook zo over instagram? Of zie jij Justin Bieber liever terug op instagram?

Comments

comments

Diana Wielink

Ik werk voor Justin Bieber Nederland en doe dat met alle plezier, wat is er nou leuker dan hele dagen over Justin Bieber praten?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *