Justin Bieber in India

Gisteravond was het dan eindelijk zover, Justin Bieber zijn aller eerste concert ooit in India. Iedereen keek er heel erg naar uit en heel de media stond op zijn kop omdat Justin Bieber dan eindelijk kwam! Maar wat deed hij eigenlijk nog meer in India, behalve zijn concert?

Toen Justin Bieber aankwam in Mumbai, India, stonden niet alleen beliebers hem op te wachten, maar ook veel pers was aanwezig om een glimp van hem op te vangen.

Doordat er hartstikke veel beveiliging rond hem heen liep, gingen mensen er vanuit dat het onmogelijk was om contact met hem te maken, maar niets was minder waar. Hij ging op bezoek in de sloppen wijken om daar kinderen te ontmoeten en met ze te spelen. Daarnaast gaf hij ook nog tickets voor de shows weg aan meer dan 100 kinderen die dit zich niet konden veroorloven.

Eerder was aangegeven dat Justin Bieber hoge eisen had voor in zijn kleedkamer en backstage, maar schijnbaar maakt het hem niet veel uit. Hij nam namelijk alle tijd om nog een potje te voetballen met de kinderen.

Ook onderweg naar zijn show maakt die contact met een aantal fans. Hij doet zijn raampje open, zwaait en lacht uitgebreid naar zijn fans.

Dan is het eindelijk tijd voor zijn show, waar iedereen zo lang op heeft gewacht. Natuurlijk geniet iedereen volop tijdens het concert, inclusief Justin Bieber hemzelf.

Comments

comments

Diana Wielink

Ik werk voor Justin Bieber Nederland en doe dat met alle plezier, wat is er nou leuker dan hele dagen over Justin Bieber praten?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *