Justin Bieber in London

Justin Bieber is gister weg gegaan uit London, hij verbleef daar voor een paar dagen als promotie voor zijn opkomende album, Purpose. In London was hij te gast bij onder andere TFI Friday (show) & KISS FM (radio) en is hij naar de priemere van de nieuwe film van Ed Sheeran geweest. Over de priemere is al een heel artikel geschreven, dus daar gaan we nu niet zoveel op in.

Maar behalve veel promotie werk is Justin Bieber ook met heel veel Beliebers op de foto geweest. Je kon duidelijk zien dat hij er zin in had door de grote glimlach op zijn gezicht. Als Belieber zijnde spreek ik denk ik wel voor elke Belieber als ik zeg dat, dat de droom is van elke Belieber: Justin Bieber die een grote glimlach op zijn gezicht heeft ontmoeten. Hier onder kun je een paar foto’s (en een video) bekijken van deze lucky Beliebers

 

Bij TFI Friday heeft Justin Bieber onder andere over zijn opkomende album gepraat, maar ook een tafel geverfd voor het goede doel. Benieuwd? Bekijk de video hieronder:

Natuurlijk is dit niet alles, maar de hele show staat nog niet online.

 

KISS FM gaat het hele interview aankomende maandag uploaden, maar tot dan hebben ze een kleine sneak peak gepost van Justin Bieber die praat over de mensen om hem heen en hoe dat zijn muziek beïnvloed. De sneak peak kan je hieronder bekijken:

https://youtu.be/cwn_KXXs3aE

Wij zijn heel benieuwd naar het hele interview. Aan de sneak peak te zien is het een best diepgaand en serieus gesprek. Justin Bieber stelt zich open op in de interviews en daardoor is alles zo echt.

Wat vind jij hiervan? Is het goed van Justin Bieber dat hij zich zo opstelt of moet hij juist meer zijn privacy behouden? En wat vind je van alle Beliebers die hem ontmoet hebben in London? Zou je dat zelf ook willen? Wij in ieder geval wel!

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *