Justin Bieber in het I-D Magazine

In het I-D Magazine staat een super lang interview met Justin. Hieronder staan een aantal dingen die erin staan.

“Hoe is het om Justin Bieber te zijn?” Vroeg I-D Magazine. Justin verteld een verhaal.

“Ik was op een feest aan het pokeren en ik dacht bij mezelf: Ik moet weg. Ik zie wel hoe het loopt.”

Justin ging naar de bioscoop, alleen. En hij was erg blij dat hij dit gedaan heeft. De film heeft hem geraakt.

Elk jaar gaat Justin terug naar Stratford, Ontario, Canada met Kerstmis. Ook al was het een rare periode, hij heeft het nog nooit overgeslagen. “Het is een geweldige plaats, maar ik kan niet zeggen dat ik het erg mis, omdat ik niet vind dat ik daar thuis hoor. Iedereen heeft zijn eigen routine en doet elke dag het zelfde. Gaat naar dezelfde club en ziet dezelfde mensen. Ik kan dat niet. Mijn leven is te wild.”

Hij is 21 jaar oud en een van de grootste artiesten ooit. Zijn manager Scooter helpt hem sinds het begin om door alle zware tijden te komen.

“Hij werd een echte man.” zei Scooter. “Ja, we maken allemaal stomme fouten en beslissingen” zei Justin. “Zijn ze stom of menselijk?” zei Scooter.

“Scooter is een van de slimste mensen die ik ooit heb ontmoet. Erg strategisch. Bedenkt altijd om nog meer te doen.”

“Ik heb lang getwijfeld over de Bieber Roast op Comedy Central. Ik wist gewoon niet of het slim was. Maar toen bedacht ik, dat ik niet bang was om over mezelf te lachen. Het was fijn om te laten zien dat ik klaar met het verleden was, erover te lachen en er niet meer aan denken.

“Toen ik nog geen baard in m’n keel had, was het moeilijk om mensen te overtuigen. Nu kunnen ze naar mijn muziek luisteren en zeggen dat ze mijn muziek goed vinden.”

“Ik stopte heel veel van mezelf in mijn relatie met Selena. Ik hield afstand van de rest. Ik was zo verliefd, dat ik haar letterlijk en figuurlijk niet kon loslaten.

“Kendall Jenner, Gigi Hadid en Hailey Baldwin zijn de liefste meisjes. We geven om elkaar en nemen het voor elkaar op.

“Where Are U Now is het werk van God. Ik had nooit een betere start kunnen wensen van mijn nieuwe muziek. Dit succes is God. Je weet nooit wanneer je een hit krijgt.”

Meer van het I-D Magazine interview kun je in het filmpje hieronder bekijken

Hier onder vind je foto’s van zijn fotoshoot!

Wat vinden jullie van de foto’s? En zijn interview?

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *