Justin Bieber in Duitsland

Gister was Justin Bieber in Keulen. Behalve dat twee van onze medebeheerders hem hebben gezien en zelfs op de foto staan met hem (hier komt nog een aparte artikel over en er komt zelfs een vlog!) heeft Justin Bieber ook andere dingen gedaan.

Zo is hij bijvoorbeeld bij de Duitse show Schlag den Raab geweest. Daar heeft hij What Do You Mean? live gezongen. Zijn optreden kun je hier onder bekijken:

https://youtu.be/7juehAYxZnI

Wat is zijn stem toch mooi!

Ook is Justin Bieber te gast geweest bij de Duitse radio zender 1Live Radio. Daar zelf is nog niks van online, maar er zijn wel foto’s gemaakt. Die kun je hieronder bekijken:

En verder vond Justin Bieber tussen door ook even tijd om naar de dierentuin te gaan. Daar heeft hij zelf foto’s van gezet op instagram en snapchat. Hieronder kun je bekijken wat Justin op instagram heeft gepost over de dierentuin:

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

Zo te zien heeft Justin Bieber het naar zijn zin gehad in Keulen! Hij is nu inmiddels al in Milaan omdat de EMA’s vanavond zijn en hij gaat optreden. Maar aan alle foto’s en video’s die zijn gemaakt van hem toen hij in Keulen was bewijzen dat hij het er erg naar zijn zin heeft gehad.

Jammer dat Justin Bieber niet naar ons kleine landje komt voor promotie, maar gelukkig zal het niet meer lang duren tot hij gaat touren. En je kan altijd nog even een dagje Duitsland doen om hem te stalken.

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *