Justin Bieber in de sneeuw

Na samen met vrienden het Amerikaanse Thanksgiving te hebben gevierd is Justin Bieber nogsteeds aan het uitrusten. En hoe kun je nou beter uitrusten dan met je vrienden te gaan snowboarden, toch?!

Justin Bieber is samen met zijn vriend Rory Kramer (waar hij ook Thanksgiving samen mee vierde) in Canada voor een snow trip. Samen genieten de twee vrienden van de mooie natuur, en ze laten ons via social media ook genieten (al zijn het maar foto’s).

De twee vrienden hebben laten zien dat ze veel inspirende teksten kunnen bedenken via instagram. En Rory Kramer maakte ook duidelijk dat hij het waardeert dat Justin Bieber hem al deze mooie plekken laat zien. Alle foto’s en quote’s kun je hieronder vinden.

Nou.. de twee vrienden lijken wel heel geïnspireerd te zijn geraakt door hun snowtrip. Misschien kunnen ze samen een boek schrijven? En wat vindt jij er van, dat Justin Bieber e Rory Kramer zoveel samen doen?

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *