Justin Bieber huurt villa in Londen

Justin Bieber heeft naar verluidt zijn huis in Los Angeles verruild voor villa in Londen. Justin Bieber huurt momenteel een peperduur exclusieve party-villa in het noorden van de Britse hoofdstad London.

Het zou een slordige 108.333 pond (€121.000) per maand kosten, oftewel ongeveer 1,3 miljoen pond per jaar! Justin zou van plan zijn om tussen LA en Londen heen en weer te reizen.

Justin krijgt hiervoor een oppervlakte van maar liefst ruim 2200 vierkante meter. Het grote huis werd in 1910 gebouwd en heeft een serie van renovaties ondergaan. De villa heeft tevens een buitenzwembad, spa, tennisbaan en wijnkelder tot zijn beschikking.

De straat in het noorden van Londen waar Justin Bieber gaat wonen, heeft voornamelijk buitenlandse diplomaten en aristocraten als bewoners. “Het huis biedt complete privacy, iets wat voor Justin van essentieel belang is”, zegt een ingewijde tegen Daily Mirror.

Hoelang Justin Bieber dit appartement gaat huren is helaas niet bekend. Maar voorlopig is hij wel een stuk dichterbij Nederland en is er zomaar een kans dat hij hier ook even op bezoek komt!

img_20161021_174806

Comments

comments

Diana Wielink

Ik werk voor Justin Bieber Nederland en doe dat met alle plezier, wat is er nou leuker dan hele dagen over Justin Bieber praten?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *