Justin Bieber heeft nieuw huisdier

Kennen jullie Esther nog, de o zo beroemde hond van Justin Bieber? Ja, dé Esther met een eigen instagram account (@estherthecutie). Wij zijn haar in ieder geval NIET vergeten. Maar hoe zit het met Justin Bieber zelf, is hij haar vergeten of heeft hij haar ingeruild voor een andere pup?

NEE! Justin Bieber is zijn cutie Esther zeker niet vergeten. Maar hij heeft wel een nieuwe pup erbij: Philip. Justin Bieber maakte dit bekend via instagram. Hij poste enkele foto’s met hem en zijn twee schattige hondjes.

Wel was het even schrikken, hij postte namelijk eerst een foto met alleen een foto van Philip. Onder de foto had hij het volgende gezet: “Nieuwe toevoeging aan de familie, zijn naam is Phil.” Benieuwd naar de foto? Bekijk hem hier onder.

New addition to the family his name is Phil

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

Gelukkig postte hij even later een video van Esther en Philip samen, dus iedereen kon weer gerust adem halen. De video kun je hieronder bekijken.

Esther and Phil

A video posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

En wéér even later zat zijn instagram ineens vol met Philip en Esther samen. De foto’s kun je hier onder bekijken.

Phil

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

Look at Philips eyes

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

Can't make Esther too jealous

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

Wij heten Philip natuurlijk van harte welkom in de Bieber family en hopen dat ook hij een instagram account krijgt. Maar wat vinden jullie, kan Justin Bieber wel naast zijn drukke leven ook nog voor maar liefst twee honden zorgen?

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

1 reactie

  1. aileen schreef:

    Wat schattig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *