Justin Bieber heeft geen contact meer met zijn moeder

Zoals we weten was Justin Bieber altijd erg close met zijn moeder Pattie Mallette, maar de afgelopen twee jaar heeft hij haar nauwelijks gezien en gesproken. Dit vertelde hij tijdens een interview aan Billboard.

Ik hield afstand omdat ik me schaamde. Ik wilde nooit dat mijn moeder teleurgesteld in mij zou zijn en ik wist dat ze dat was. ” verteld Justin.

Pattie beviel van Justin op 17-jarige leeftijd en waren toen onafscheidelijk. Het ging mis toen Justin als tiener doorbrak en vooral door negatieve dingen in het nieuws begon te komen. Zo weten we allemaal dat hij opgepakt is voor rijden onder invloed, had die vaak ruzie met de buren en werd ook nog gespot in een bordeel. Pattie was hier niet blij mee toen ze dit op het nieuws hoorde en nam geen contact mee op met Justin. Gelukkig stond Justin er niet alleen voor, want hij heeft al die tijd nog wel contact gehad met zijn vader, zusje en broertje.

Inmiddels is Justin weer druk bezig om op het goede pad te komen. Hij werkt hard aan zijn nieuwe album Purpose (die je hier al vooruit kan bestellen) en bied de laatste tijd vaak zijn excuus aan. Hij probeert om weer geaccepteerd te worden, het liefst door zijn moeder, maar natuurlijk ook door de rest van de wereld. Hij uit zijn meningen in interviews en in zijn nieuwe muziek. Het nummer ‘I’ll Show You’ is hier een goed voorbeeld voor.

De relatie met zijn moeder is herstellende. Justin zegt: “We hebben een tijdje niet gepraat, dus het kost tij om het vertrouwen weer op te bouwen. Ze woont nu in Hawaï, dus het is moeilijk, maar het wordt beter. Ze is een geweldige vrouw. Ik hou van haar.”

Contact

Het moment dat Justin ‘One Less Lonely Girl’ voor zijn moeder op het podium zong.

 

Justin en zijn moeder hebben veel mooie momenten meegemaakt. Wij hopen dat het contact weer wordt zoals het was en dat ze samen nog veel meer mooie momenten mee gaan maken! Denk jij dat alles weer goed komt?

Comments

comments

Diana Wielink

Ik werk voor Justin Bieber Nederland en doe dat met alle plezier, wat is er nou leuker dan hele dagen over Justin Bieber praten?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *