Justin Bieber groot voorbeeld voor de mode

Dat Justin Bieber een groot voorbeeld voor mensen is dat weet iedereen. Misschien is hij ook wel een voorbeeld voor jou. Mensen coveren zijn muziek, zien hem als inspiratie, maar nemen ook zijn uiterlijk over. Toen Justin Bieber de hairflip had, was het erg cool en wou bijna iedereen ook zo’n geweldige hairflip. Sommige mensen nemen zelfs dezelfde tatoeages, omdat ze Justin Bieber zien als voorbeeld. Zo ook is de mode industrie erg geïnteresseerd geraakt in de style van Justin Bieber. Ze denken dat hij een groot voorbeeld gaat worden voor de mode industrie.

Zo dragen vele modellen Justin Bieber zijn merchandise tijdens de fashionweek in Parijs, Frankrijk. Ook vele winkels willen maar al te graag samen werken met Justin Bieber om zijn merchandise te verkopen. Justin Bieber is in samenwerking gegaan met onder andere H&M en Forever21.

Niet alleen zijn merchandise wordt opgemerkt, maar ook zijn eigen kleding style valt op. Kenners gaan er vanuit dat Justin Bieber hiermee een nieuwe fashion trend start. De laatste tijd wordt hij namelijk vaak gespot in een skinny jeans met daaronder nette heren schoenen met een hak.

Wat vind jij van deze look? Gaat dit de nieuwe mode trend worden? Vertel ons jou mening.

Comments

comments

Diana Wielink

Ik werk voor Justin Bieber Nederland en doe dat met alle plezier, wat is er nou leuker dan hele dagen over Justin Bieber praten?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *