Justin Bieber gespot in Antwerpen?

Afgelopen dinsdag waren de Belgische en Nederlandse beliebers in rep en roer. Justin Bieber zou gespot zijn in Antwerpen.

Hoe kwam dit gerucht de wereld in? Eline de Munck plaatste deze video in haar instagram story.

Eline de Munck is een Vlaamse actrice, zangeres en presentatrice. Ze heeft veel volgers op instagram en hierdoor werd het nieuws al snel opgepakt door fans en verschillende nieuwszenders.

Veel fans gingen naar het Hilton Hotel in Antwerpen en hoopten dan daar toch Justin Bieber en Hailey Baldwin te kunnen zien. De geruchten gingen dat ze voor een trouwring naar de diamanten stad waren gekomen.

Er werd online flink gediscussieerd. Een aantal beliebers geloofde niet dat dat Justin en Hailey waren, want waar waren zijn bodyguards? Waarom hadden ze geen bagage? Waar waren de tatoeages op zijn linker been?

Na een paar uur kwam er dan eindelijk duidelijkheid. Het waren niet Justin Bieber en Hailey Baldwin. Justin en Hailey werden in New York gespot bij de bakker.

 

Wie dit tweetal bij het Hilton Hotel in Antwerpen was is tot de dag van vandaag nog niet bekend, wel hebben ze voor flink wat ophef gezorgd.

Comments

comments

Diana Wielink

Ik werk voor Justin Bieber Nederland en doe dat met alle plezier, wat is er nou leuker dan hele dagen over Justin Bieber praten?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *