Justin Bieber geeft een van de allerbeste optredens ooit op Pinkpop

Justin Bieber was eindelijk weer in Nederland en stond zaterdag 3 juni op Pinkpop. Wij als beliebers hebben de tijd van ons leven gehad en voelde meteen aan: Dit was een van de beste shows ooit. Helaas staan er, zoals verwacht, veel negatieve artikelen waar bijna niks van waar is.

“Gehuld in een wijde grijze sweater met bijpassende joggingbroek, handje nonchalant in de zak, was zijn inzet eerder plichtmatig dan hartstochtelijk. Met zijn hand in zijn broekzak Ook maakte hij al vlot een nogal ongeïnteresseerde fout door zich openlijk af te vragen in welke stad hij nu eigenlijk optrad. ‘Waar zijn we eigenlijk? Ik ga het even vragen. Toch niet meer in Düsseldorf?’ Van enorme voorbereiding was duidelijk geen sprake.” 

– AD

Justin vertelde dat er nieuwe merchandise was en vond het leuk dat hij er zelf ook in kon optreden. Daar hoort inderdaad een joggingbroek bij, wat totaal niet storend is en lekker comfortabel voor hem. Daarnaast hoort dit nou eenmaal bij de kleding style van 2017. Daarnaast is het een concert en geen modeshow. Justin genoot van de show, ondanks hij wist dat er 1000en mensen stonden die totaal geen fan waren. Je zag aan hem hoe blij hij was en maakte veel contact met het publiek. Omdat Justin van plek naar plek wordt gevlogen, weet hij inderdaad niet altijd waar hij is. Hoe vaak andere artiesten de fout maken met “Hello Amsterdam” terwijl ze niet in Amsterdam zijn, vond Justin het gewoon leuk om nog even te horen waar in Nederland hij nou precies was. Natuurlijk kan hij niet horen wat het publiek precies schreeuwt als hij vraag waar hij nou precies is en toch benoemde hij Landgraaf. Deze tour heeft jaren voorbereiding gehad en elke keer maakt hij er een spektakel van.

“Dat de met effect zingende Bieber nauwelijks moeite doet te verhullen dat hij meezingt met een vooropgenomen tape, is bekend. En dat wát hij zingt bovendien nog weinig zuiver is ook. Maar de 23-jarige Bieber, in loshangend grijs trainingspak en even later ook nog in een Ozzy Osbourne spijkerjack tegen de kou en regen, bracht op Pinkpop de typische megashow van een tieneridool met alle logische elementen: lasers, dansen in een strakke choreografie, rook- en lichteffecten, kledingwissels en vooral veel, veel siervuurwerk boven het grote podium. Het was precies de show die hij zijn fans in alle hoeken van de wereld al maanden voorschotelt in de Purpose-tournee, en die ook vorig jaar in de Arnhemse Gelredome klonk. Nu ja, dit was de pop-up versie dan, aldus Bieber.”

NRC

Er is inderdaad een vooropgenomen tape gemaakt voor de tour, maar welke grote artiest heeft dat nou niet? Dit wordt gedaan, omdat er geen achtergrond zangers zijn. Van alle shows waar wij zijn geweest, had hij hier het minste geplaybackt. Van de tour in 2016 waren er stukjes die hij standaard playbackt, maar dit was bij Pinkpop niet het geval. Hij zong 90% live waarvan wij geen valse noot hebben gehoord. En al zou hij alles playbacken, wij genieten net zo hard!

Justin Bieber Pinkpop Nederland

Het is erg jammer om te zien hoe negatief er over hem geschreven kan worden. Zeker als er eigenlijk niks van waar is, omdat je met eigen ogen hebt gezien hoe het precies is gegaan. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen mening, maar daarnaast zijn er ook feiten die vast staan.

Wij als beliebers die naar meerdere shows zijn geweest kunnen vaak het beste zeggen hoe de show was, omdat wij het met andere shows kunnen vergelijken. Voor ons was dit een van de allerbeste shows die wij nooit meer zullen vergeten.

Daarnaast zijn we erg opgelucht dat alles wat gezegd werd, zoals: “Laten we bier over hem heen gooien” niet is gebeurd en ondanks de harde buien alles gewoon door is gegaan zoals gepland.

Wij als team Justin Bieber NL hebben in ieder geval van elke seconde genoten en zullen deze geweldige show nooit meer vergeten. Zijn jullie het ook met ons eens? Laat jouw mening achter!

 

Naast de review hebben wij natuurlijk ook een vlog gemaakt van Pinkpop.

Comments

comments

Lizzy

24 jaar. Medebeheerder van justinbieber.nl

You may also like...

5 reacties

 1. Lilian schreef:

  Ben geen fan, maar vond zijn optreden geweldig. Hij heeft een echte show neergezet.

 2. Eric Compen schreef:

  Ik was daar en was echt de slechtste act wat ik ooit heb gezien super onvoorbereid en nep

 3. Anita schreef:

  Ik waset mijn dochter daar helemmal voor aan hij was geweldig een goede show en ik ben ook niet echt een fan

 4. Tommy schreef:

  Natuurlijk iedereen het zijne. Ik ben beslist geen fan, maar moet bekennen dat zijn laatste cd niet verkeerd was. Hoe hij zich kleedt tijdens een concert boeit mij weinig. Ik heb genoeg anderen gezien die er helemaal verschrikkelijk bij liepen. Maar dat hij met een tape meezingt vind ik echt wel schandalig. Omdat andere artiesten het ook doen is het dus gerechtvaardigd? Nee, ook zij belazeren in feite het publiek dat gekomen is om de artiest te zien en horen. En het optreden kost toch nogal wat. En de opmerking dat er geen achtergrond zangers zijn is toch wel erg zwak, gezien het aantal mensen dat hij bij zich op het podium heeft.

 5. 95Floyd schreef:

  Hello blogger, i must say you have very interesting posts here.

  Your blog should go viral. You need initial traffic boost only.
  How to get it? Search for: Mertiso’s tips go viral

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *