Justin Bieber gaat naakt

We weten onderhand al hoe het lichaam van Justin Bieber eruit ziet en dat het niet verkeerd is. Toen Justin tijdens zijn vakantie in Bora Bora naakt gefotografeerd werd, was hij toch wel wat onzeker over zijn lichaam. Het onzekere is weggegaan, want hij heeft zich nu vrijwillig naakt laten fotograferen.

Justin Bieber gaat uit de kleren voor de honderdste editie van Clash Magazine, waarin hij zich letterlijk en figuurlijk blootgeeft. “Ik heb veel fouten gemaakt. Onderdeel van een man zijn is dat eerlijk toegeven.“, verklaart Justin Bieber in het interview. “Ik heb geleerd dat ik een verantwoordelijkheid heb naar mijn fans toe om me volwassen te gedragen.”

Ook vertelt Justin over zijn vriendschappen. “Het is moeilijk om nieuwe vriendschappen te sluiten. Je weet nooit wat mensen voor intenties hebben. Ik heb geluk gehad dat ik goede mensen heb ontmoet die bij me zijn gebleven.”

Het magazine is vanaf vrijdag te koop in Amerika, maar ook is het tijdschrift online te bestellen.

@justinbieber is the first face of #Clash100! Pre-sale link in bio.

Een foto die is geplaatst door Clash Magazine (@clashmagazine) op

Comments

comments

Diana Wielink

Ik werk voor Justin Bieber Nederland en doe dat met alle plezier, wat is er nou leuker dan hele dagen over Justin Bieber praten?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *