Justin Bieber: Dierendag special

Het is vandaag niet zomaar “een” zondag. Het is vandaag namelijk dierendag! Vandaar dat we vandaag een kijkje terug gaan nemen naar alle dieren die Justin Bieber heeft gehad in Justin Bieber: Dierendag special. Behalve dat Justin Bieber natuurlijk een prachtige stem heeft, heeft de tiener idool een zwakte voor dieren. Ookal kan hij er niet altijd zelf voor zorgen, Justin Bieber is dol op nieuwe huisdieren adopteren. Laten we samen eens stap voor stap terug gaan kijken. Herken jij deze lieve dieren nog?

  1. Sammy: Sammy was het eerste hondje van Justin Bieber, maar omdat Justin Bieber moest touren was Sammy bij de groot ouders van Justin Bieber te vinden. Hij was dol op Sammy, en was ook harstikke verdrietig toen hij overleed.
  2. Johnson: Johnson was Justin Bieber’s slang, grote kans dat je de slang maar vaag herinnert, want Justin nam de slang in 2011 mee naar een award show, en Demi Lovato was daar niet al te blij mee. Verder hebben we Johnson niet echt meer gezien.
  3. Pac: Justin Bieber kocht zijn hamster tijdens de Believe Tour. Na een paar weken van Pac genoten te hebben en hem zelfs een paar keer kwijt geraakt te hebben gaf Justin Bieber tijdens zijn M&G’s Pac aan een fan weg. Jammer genoeg overleed pac na een paar weken.
  4. Mally: Tijdens zijn Believe Tour door Europa besloot Justin Bieber dat het tijd was om een aap te kopen. Voor even was het geweldig, Justin Bieber was dol op de aap, Beliebers waren dol op de aap en.. De duitsers waren er niet blij mee. Justin Bieber had namelijk niet de juiste papieren om over de grens te gaan met Mally, dus namen de Duitsers Mally in beslag.
  5. Tuts: Iedereen kent Tuts wel, de schattige maar o zo chagrijnige kat. Tuts was zo beroemd, dat ze haar eigen twitter account kreeg. Maar ze heeft al meer dan een jaar niks van zich laten horen. Het is wel alsof de hele wereld deze prachtige kat is vergeten. We hebben dus geen idee wat er met Tuts is gebeurt.
  6. Karma: Karma was één van de schattigste dieren van Justin Bieber. Een van mocht de naam aan het hondje geven, en zij koos dus voor Karma. De hond verbleef bij de vader van Justin Bieber, Jeremy Bieber. Alles ging daar goed tot dat Karma Jasmine (Jazzy) Bieber beet. Jeremy Bieber heeft de hond nu aan een honden trainer weg gegeven, nadat hij eerst boos het zielige hondje van het balkon af gooide in de sneeuw.
  7. Esther: Esther is dus het derde hondje van Justin. We zijn allemaal gek op haar, en dat blijkt wel met al haar instagram volgers. Ook van haar hebben we al een tijdje niks gehoord, maar we denken en hopen dat Justin haar nog steeds heeft.

Zoals jullie zien heeft Justin Bieber dus best veel huisdieren gehad, maar we zijn er zeker van dat ze allemaal (ookal waren sommige er voor heel even) genoeg liefde hebben gehad. Wij wensen jullie, en jullie huisdieren een fijne dierendag met veel liefde, kusjes en knuffels!

 

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *