Justin Bieber cancelt zijn Meet & Greets

Justin Bieber heeft afgelopen maandag avond een enge ervaring gehad tijdens een van zijn meet & greets. Een mogelijk gevaarlijke en bezeten fan ontmoette Justin toen tijdens haar meet & greet. Voor haar een geweldig moment, maar voor Justin was het even schrikken. Zo erg, dat dit voor hem de druppel was. Hij cancelt vanaf nu al zijn meet & greets voor de hele tour.

Wat heeft deze fan dan fout gedaan? Ze stond op de watch list  van de beveiligers. Justin had niet door dat deze fan zo dichtbij hem stond, maar de beveiliging kwam snel ten actie toen ze dit zagen gebeuren en hebben haar toen de ruimte uitgezet. Natuurlijk was het niet alleen deze fan die een slechte ervaring had met Justin tijdens zijn meet & greets.

Volgens Justin’s team was dit de druppel die de emmer deed overlopen. Er was namelijk al een beginnend probleem gaande. Het team had veel moeite om het aantal mensen te onderhouden, die speciale toegang wilde naar Justin voor en na het concert. Tot nu toe, waren er 20 mensen die 1-op-1 pakketten hadden besteld. Er waren zo’n 200 anderen die betaald hadden om Justin te ontmoeten in groepjes.

Tijdens al deze meet & greets is er aan zijn haar getrokken, is zijn kleding gescheurd en een fan gaf hem zelfs de griep. Er is ons verteld dat Justin nooit klaagde, maar maandag avond’s ervaring was een alarm voor de beveiliging.

meet & greet

Er is nu een verandering gemaakt in de pakketten die de fans besteld hadden. Justin zal verschijnen op een podium en vanaf daar kunnen fans met hem praten. Ook Justin’s dansers en team zullen daar aanwezig zijn.

Mensen die hun speciale concert toegang al betaald hebben, ontvangen een e-mail waarin ze hun geld terug kunnen vragen. Maar wij snappen heel goed dat deze fans daar nou niet echt op zitten te wachten. Ook is het zo dat het pakket een concert ticket bevat. Deze zal dan ook komen te vervallen bij een terugbetaling. En aangezien de meeste concerten al uitverkocht zijn, willen fans dat natuurlijk ook niet kwijt.

 

Justin zelf, heeft het nieuws net gedeeld op social media.

meet & greet justin

UPDATE: Als je de Ultimate Purpose Experience hebt aangeschaft, gaat jouw meet & greet wel gewoon door. Alleen de groeps meet & greets voor de I’ll Show You Experience zijn afgeschaft en deze worden dus vervangen door de hangout met hem en zijn crew!

Zie hieronder het bericht van Justin’s officiële fanclub Bkstg.

meet & greet

 

Comments

comments

Nikki

Ik ben redacteur op JustinBieber.nl

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *