Justin Bieber bij Zach Sang

Justin Bieber was gister bij het radio station Zach Sang & The Gang. Hij heeft daar over onder andere zijn naakte foto’s en geloof gepraat. Je kon merken dat Justin Bieber zich erg comfortabel voelde aan de manier waarom hij praatte met Zach. Benieuwd wat Justin Bieber over zijn naakte foto’s te zeggen had? (Het was hilarisch!) Bekijk het filmpje hier onder:

Hij kent de naam “Jerry” dus wel!

Ook vergeleek Justin Bieber zijn nieuwe album, Purpose met zijn oude muziek en verteld hij zijn purpose (doel) in het leven. Dat kun je hier onder bekijken:

Wij krijgen steeds meer en meer zin in zijn album!

Als laatst praat Justin Bieber over zijn religie, het Christendom en verteld hij wat zijn visie is op het geloof. Benieuwd? Bekijk het hier onder:

Wat een mooie uitspraken, Justin!

Zach Sang heeft na afloop laten weten dat hij een ENORME Belieber is, door te tweeten hoeveel hij wel niet van Justin Bieber houdt

Ook heeft Zach Sang laten weten dat dit niet alles van het interview is, en dat er aankomende week nog veel meer online komt.

Wij kunnen niet wachten tot we het hele interview en de (beloofde) exclusieve dingen kunnen bekijken! Maar tot dan heeft Zach Sang & The Gang ons gezengd met de sexy sixpack van Justin Bieber.

 

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *