Justin Bieber én Beliebers genomineerd iHeartRadio awards

Op zondag 5 maart is het weer zover. De jaarlijkse iHeartRadio awards in Los Angeles. Justin Bieber is dit jaar in maar liefst zes keer genomineerd in de volgende categorieën:
– Best Cover Song
– Best Lyrics
– Dance Song Of The Year (2 keer)
– Male Artist Of The Year
– Best Fan Army

iheart

Voor de categorieën Best Cover Song, Best Lyrics én Best Fan Army kunnen wij stemmen. Door te stemmen kunnen wij er samen voor zorgen dat Justin Bieber deze iHeartRadio awards binnen sleept. De iHeartRadio awards voor Best Fan Army is eigenlijk voor ons, deze awards is voor de beste fandom. Vind jij ook dat wij, beliebers, dat zijn, dan moet je zovaak stemmen als je kan!
Hoe stem je dan?
Stemmen kan door verschillende hashtags te plaatsen op twitter, instagram en facebook. Op de foto’s hieronder staat welke hashtags je moet gebruiken voor elke categorie.

Naast de hashtag zelf te typen in een bericht, kan je op twitter ook berichten met de hashtags retweeten. Hieronder staan een aantal voorbeelden. Elke post en elke retweet geld als één stem. Dus post en retweet zoveel je kan, zodat Justin Bieber én wij de beliebers deze iHeartRadio awards kunnen winnen.

Hoeveel awards denk jij dat Justin Bieber binnen zal halen? En help jij ook mee met stemmen?

Comments

comments

Diana Wielink

Ik werk voor Justin Bieber Nederland en doe dat met alle plezier, wat is er nou leuker dan hele dagen over Justin Bieber praten?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *