Justin Bieber bij BBC Radio 1

Vanochtend werd Justin geïnterviewd door BBC Radio 1, een Engelse radio zender. Het interview werd gedaan in de show van Nick Grimshaw, een radio DJ die Justin vorig jaar ook interviewde.

p036bxbv

Deze keer was Justin zelf niet in de BBC studio, maar gaf in Los Angeles een optreden wat live te horen was op de radio. Voor het interview/optreden was Justin bezig met rehearsals. Usher, zijn mentor kwam kijken en ook Scooter was erbij.

Nick stelde verschillende vragen. Hij begon met de vraag of hij zenuwachtig is voor optredens. Justin vertelde dat hij kleine optredens, zoals deze, spannender vind, dan grote optredens, zoals z’n tour.

“Hoe kies je nummers die je gaat zingen?” Was de volgende vraag. “Ik kies gewoon de grootste hits op dat moment.”

Vervolgens vroeg Nick of Justin het nog steeds geweldig vind als zijn nummers op nummer 1 komen. “Natuurlijk, dat is nog steeds goed om te zien. Het maakt mij gelukkig als mensen mijn muziek goed vinden.”

Daarna hebben ze het over Ed Sheeran gehad. “Hij is een goede vriend en ik waardeer z’n muziek. Hij is erg inspirerend. Thinking Out Loud is m’n favoriet. Ik hoop niet dat hij ooit iets stoms doet, maar dat kan ik me niet voorstellen.”

Voordat hij live ging, heeft hij met Clara Amfo, die ook voor BBC Radio werkt, basketbal gespeeld en squads gedaan. Hij legde uit hoe je de beste squads doet.

CrP_1FMUEAAjHwy

De nummers die Justin live zong waren:

  • What Do You Mean
  • Let Me Love You
  • Fast Car (cover)
  • Thugz Mansion (cover)
  • Cold Water
  • Love Yourself

Andrew begeleide Justin op de gitaar.

In de zin: “When you told me that you hated my friends” van Love Yourself verving hij “friends” door “fans”.

Giel Beelen, radio-dj bij 3FM, vond de cover van Fast Car zo goed, dat hij de versie van Justin meteen draaide in z’n eigen show.

Helaas waren de live beelden alleen in Groot-Brittannië te zien. De rest van de wereld kon alleen maar luisteren.

Image-1

Comments

comments

Lizzy

24 jaar. Medebeheerder van justinbieber.nl

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *