Justin Bieber & Ariana Grande op tour

Er gaan geruchten rond dat Justin Bieber samen op tour wilt gaan met Ariana Grande op zijn aankomende tour. Terwijl Ariana Grande nog druk bezig is met haar eigen wereld tour afsluiten, The Honeymoon lijkt het erop dat de jonge zangeres ook in 2016 geen rust zal krijgen. Jammer genoeg wilt Justin Bieber haar alleen voor zijn US tour, en grote kans dat Ariana Grande dus niet naar Europa komt om met Justin Bieber te touren.

Dit zal niet de eerste keer zijn dat de twee samen optreden. Eerder dit jaar was Justin Bieber te gast bij een paar van haar shows toen ze op tour was in Amerika. Daar zongen de twee sterren onder ander As Long As You Love Me (van Justin Bieber), Love Me Harder (van Ariana Grande), Where Are Ü Now? (van Justin Bieber) & All That Matters (van Justin Bieber). Toen werd al duidelijk dat de twee sterren samen een grote chemie hadden op het podium. Er gingen zelfs geruchten dat Big Sean, die toen met Ariana Grande had zo jaloers werd dat hij het uit maakte. Later maakte Ariana Grande zelf bekend dat dat niks met de splits van de twee sterren te maken had. Benieuwd naar de optredens? Hieronder kun je er één bekijken:

Justin Bieber & Ariana Grande Tour: Love Me Harder

En natuurlijk heeft ze zelfs in 2013 minstens één keer een bezoekje gebracht aan Justin Bieber’s Believe tour. Net zoals Cody Simspson & Carly Rea Jepsen heeft Ariana Grande op zijn voorprogramma gezongen. Wij hopen natuurlijk nu dat ze gewoon samen ook een paar liedjes zingen!

Ook is het natuurlijk duidelijk dat Ariana Grande net als ons, een grote Belieber is! Ze heeft covers van bijna al zijn liedjes, haar broer Frankie Grande is een super Belieber, ze komt altijd voor hem op in interviews als er naar Justin Bieber gevraagd word, én e heeft natuurijk een goede band met Justin Bieber. Dus grote kans dat we de twee samen door Amerika op tour zien. Hieronder kun je een paar fotos bekijken van Ariana Grande en Justin Bieber samen:

Van ons mag Ariana Grande ook de tour in Europa doen met Justin Bieber!

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

1 reactie

  1. ouafae schreef:

    Wanneer gaat justin op tour dan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *