Justin Bieber treedt op bij de American Music Awards

Justin Bieber treedt zondag live vanaf zijn concert in Zurich, Zwiterserland op tijdens de American Music Awards. Dit zal via een beeldverbinding opgenomen worden en uitgezonden worden tijdens de show. Voor de zesde keer in zijn carrière gaat hij optreden bij de American Music Awards.

Justin Bieber is dit jaar genomineerd voor vijf awards; Artist of the year, Video of the year (Sorry), Favorite Male Artist Pop/Rock, Favorite Album Pop/Rock (Purpose) en Favorite Song (Love Yourself).

Naast Justin Bieber zullen onder andere ook Maroon 5, Rihanna, Drake, Shawn Mendes, Lady Gaga en Bruno Mars optreden tijdens de show. De presentatie ligt in handen van supermodel Gigi Hadid en Jay Pharoah.

De AMA’s worden zondag 20 november vanaf 2:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden op de Amerikaanse zender ABC. Als er een livestream beschikbaar is zullen wij deze plaatsen op onze sociale media, dus houdt onze facebook en twitter goed in de gaten!

Hoeveel awards denk jij dat Justin zal ontvangen tijdens de Amarican Music Awards?

 

Comments

comments

Diana Wielink

Ik werk voor Justin Bieber Nederland en doe dat met alle plezier, wat is er nou leuker dan hele dagen over Justin Bieber praten?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *