Justin Bieber heeft 4000 liter water klaar staan voor V Festival

Over ‘Cold Water’ gesproken… Er is net bekend gemaakt dat Justin Bieber een hoop water klaar heeft staan voor zijn hoofd optreden bij het V Festival in Engeland dit jaar. Op dit festival zijn ook artiesten zoals Sia en David Guetta te zien. Bijna 4000 liter water! Zijn optreden zou het meest uitdagende optreden zijn in de 21 jarige geschiedenis van het V Festival. We hebben Justin al eerder op het podium gezien terwijl er water uit de lucht stortte tijdens zijn Purpose Tour.

festival

Dus … bijna 4000 liter water, puur en perfect gereinigd, zal die avond op onze favoriete zanger uit te lucht vallen. Oh ja, mocht jij bij dit optreden aanwezig zijn, ga dan vooral dicht tegen het podium aan staan. Je wordt gegarandeerd nat!

Het V Festival zal zijn enige Europese festival zijn, deze zomer. Hij is de headliner van het Virgin Media Stage op deze dag die plaats vindt op 20 augustus in Chelmsford en 21 augustus in Staffordshire. Ook Rihanna is een van de headliners op dit grote feest.

festival

Bekijk hieronder de video van zijn optreden bij de AMA’s dit jaar. Ook hier werd hij helemaal nat geregend op het podium tijdens zijn hit Sorry.

Zou hij nu weer dit lied gaan zingen tijdens dit enorme water festijn?

Comments

comments

Nikki

Ik ben redacteur op JustinBieber.nl

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *