Justin ALWEER bij The Ellen Show

Justin heeft afgesproken dat wanneer hij in LA is hij eens per week naar de show komt als hij niet druk is. Nu is hij nogal druk geweest deze maand met zijn verjaardag en de Roast maar gister heeft hij toch een gaatje gevonden voor Ellen. Hij heeft het over de Roast gehad en vertelde eerlijk dat hij zich afgelopen jaren als een eikel gedroeg. Hij vertelde ook dat hij nu begint met een nieuw hoofdstuk in zijn leven. Hier onder kun je zien wat hij allemaal heeft gezegd.

http://ellentube.com/videos/0_l7pka7ew

 

Ook heeft Justin een prank uitgehaald met het publiek. Hij had zich verkleed als bewaker, en het resultaat was hilarisch! Bekijk de video hieronder:

http://ellentube.com/videos/0_yo42qdsa

 

Justin heeft ook Madonna ontmoet bij de show en ze hebben met zijn drieën het spel “Never Have I ever..” gespeeld. Dat is een Amerikaans spel waarbij iemand zegt “Ik heb nog nooit *iets gedaan*” officieel s het spel met drank. Als je het dan wel heb gedaan moet je een shot nemen. Dat kan natuurlijk niet op tv, dus hebben ze een bordje waarop staat “I have” en op de achterkant “I have never.” De vragen de Ellen stelde waren pittig en een beetje seksueel. Dit leverde een grappig effect op. Aan het einde zei Madonna “Ik heb nog nooit met meer dan twee mensen op een dag seks gehad.” Justin draaide zijn bordje om naar “I have never” en vertelde erbij “Ik wil dat mijn toekomstige vrouw zich speciaal voelt.” Bekijk het hele spelletje hieronder:

http://ellentube.com/videos/0_dwk97taf

 

Ook op social media lijken Madonna en Justin het goed met elkaar te vinden. Zo heeft Madonna een selfie met Justin geplaats op instagram en hebben ze elkaar getweet. Bekijk de foto en de tweets hieronder.

ellen1 ellen2 ellen3 ellen4

Ellen op twitter: “Uh oh. Morgen. @JustinBieber @Madonna #MadonnaWeek”

Justin op twitter: “@TheEllenShow het was fijn om jou en Tish vandaag te zien 🙂 @Madonna het was een eer. Gefeliciteerd met je nieuwe album.”

Madonna op twitter (als antwoord op Justin) : “@justinbieber het was een eer om jou te ontmoeten.”

Madonna op instagram: “Kusjes achter de schermen. van een #unapologeticbitch #rebelheart”

 

Het lijkt erop dat Justin en Madonna het goed met elkaar kunnen vinden! Wat vond jij de leukste vraag bij “Never have I ever?”

Comments

comments

Justin Belieber

Ik hou van Beliebers!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *