Het is alweer 10 jaar geleden sinds…

Het YouTube account van Justin Bieber, “Kidrauhl,” werd aangemaakt. Het account werd 15 januari 2007 gemaakt met als doel filmpjes van Justin Bieber erop te zetten voor familie en vrienden. Nou, de rest van het verhaal kennen we wel. Justin Bieber is nu namelijk een van de grootste pop sensaties ter wereld.

Om te vieren dat het YouTube kanaal van Justin Bieber al 10 jaar is, gaan we 10 leuke video’s met jullie door nemen die op Kidrauhl staan. Van covers tot recente dingen, we gaan van alles voor bij laten komen!

 

 

 

Als Justin Bieber niet zijn covers op het YouTube kanaal Kidrauhl had gezet, dan was hij nu misschien niet eens beroemd, en hadden wij geen geweldige idool. We zijn Justin Bieber enorm dankbaar voor alle geweldige dingen die we als Beliebers met hem mee hebben gemaakt en kunnen niet wachten tot de volgende 10 jaar. Als je zelf nog niet uit bent gehuild kun je natuurlijk gerust verder kijken op zijn kanaal.

Wat is jouw favoriete filmpje die op het YouTube kanaal Kidrauhl staat?

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *