Hoeveel is Justin Bieber waard?

Als Justin nu zou stoppen met werken, zou hij nooit meer geldproblemen hebben. Nu hij 22 jaar oud is, is hij 200 miljoen dollar waard. Naast dat bedrag, verdiend hij per jaar zo’n 80 miljoen dollar. Alleen al door zijn afgelopen 2 concerten (My World Tour en Believe Tour) is zijn bankrekening al met bijna 100 miljoen dollar gegroeid. Zijn laatste album Purpose verkocht in 1 week tijd 1 miljoen exemplaren.

Naast zijn muziek/concerten verdient hij ook geld aan andere dingen zoals zijn films Never Say Never en Believe. In 2010 werd hij het gezicht van Proactiv (huidverzorgingslijn) waar hij 3 miljoen dollar voor kreeg. Ook zijn parfum (Someday, Girlfriend en The Key) en zijn campagne voor Calvin Klein heeft behoorlijk veel opgebracht. Volgende week begint hij met zijn nieuwe tour dus ook dan stroomt het geld weer binnen.

Natuurlijk geef je wanneer je veel geld heb, ook snel en veel weer uit. In 2012 kocht hij een villa voor 6,5 miljoen dollar. Dit huis is inmiddels verkocht aan Khloe Kardashian. Inmiddels is hij 4 huizen verder en woont nu in het Montage hotel in Beverly Hills. Ook heeft hij een aantal auto’s waaronder een blauwe Ferrari.

justin-bieber-ferrari-458-babyblauw

Wat zou jij doen als je net zoveel geld had als Justin? Laat het ons weten!

Comments

comments

Lizzy

24 jaar. Medebeheerder van justinbieber.nl

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *