Gratis Calvin Klein posters!

“De Calvin Klein posters zijn zeer populair” zo meld het ADformatie. Daarom gaan JCDecaux en Calvin Klein gratis posters uitdelen van Justin. Op het Rembrandsplein en in de Van Baerlestraat kun je zelf een poster pakken uit een mupi. De actie loopt van 9 april (morgen) tot en met 15 april. Elke dag worden ze bijgevuld, maar op is toch echt op! Dus het beste advies is: wees er snel bij!

Ben jij morgen op het Rembrandplein of in de van Baerlestraat te vinden?

Comments

comments

Justin Belieber

Ik hou van Beliebers!

You may also like...

3 reacties

 1. Lisanne schreef:

  HOI IK BEN MEGABELEUBER LOVE ME LOVE ME BABY

  xxx

  love biebaaahh

 2. nesma schreef:

  Waar is het ongeveer in de Van Baerlestraat? Ik ben bijna heel de Van Baerlestraat afgegaan maar heb niks gezien of gemerkt

 3. francheska schreef:

  ik vind het best leuk dat er posters zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *