Het geweldige Bieber weekend

Na gister even nog te hebben uitgerust is onze redactie ook weer helemaal opgezogen in het “normale,” leven. Maar wat hebben wij genoten! Het aller leukste was natuurlijk dat we alle vier op zondag 9 oktober een pit ticket hadden. Hier onder lees je ons avontuur, en binnenkort zal je vast ook wel een vlog langs zien komen.

 

zaterdag 8 oktober

De sfeer was niet geweldig tijdens het wachten tot iedereen naar binnen mocht. Ik zelf kreeg vooral mee dat er onderling veel agressie was. Met mijn vriendinnen heb ik het zelf wél weer heel leuk gehad voor de show, maar wij zaten dan ook niet in de rij. We hebben een aantal dansers en het voor programma voorbij zien lopen

Tijdens de show heb ik zelf ultiem genoten. Later zag ik dat sommige fans Justin Bieber’s verhaaltje over dat de sfeer beter zou zijn als er minder werd gegild niet leuk vonden. Zelf was ik het eens met Justin Bieber, want zodra het wat stiller wordt als hij iets wilt zeggen wordt de sfeer automatisch ook wat intiemer.

Na de show zag ik tot mijn verbazing veel nativiteit vanuit de media over het concert. Justin Bieber zingt niet live, danst niet goed ect. Het viel me ook op dat veel mensen naar mij toe kwamen met dit, alsof ze zelf het hele concert hebben mee gemaakt. Hier ben ik het dus totaal NIET mee eens. Als je naar een concert gaat tegenwoordig is het niet alleen maar zingen. Nee, het is ook een connectie krijgen met het publiek (wat overigens van twee kanten moet komen) én dansen. Justin Bieber zong naar mijn mening genoeg live, zong met nummers mee, danste super goed en de connectie voelde ik ook zeker. Ik heb geen een keer iets negatiefs gevoeld.

 

De afterparty

Na het concert hebben we ons snel klaar gemaakt voor de after party. We hadden hier voor vip kaartjes, wat echt een geweldige ervaring was. Als vip kreeg je gratis garderobe, een privé verdieping én mocht je gewoon achter het podium bij de dansers en de crew van Justin Bieber staan. Justin Bieber zelf was niet aanwezig omdat hij uitgerust wou zijn, maar dat maakte het niet een minder leuke avond. Ook dit was dus zeer geslaagd!

 

zondag 9 oktober

Wat ik zo leuk vind aan het concert is dat we alle vier een pit ticket hadden, en geloof me: het was het geld zó waard! Zelf stond ik in pit J, waar voor mijn gevoel Justin Bieber het meeste contact mee maakte. Het was allemaal zo intens en zo leuk. Ik heb van iedere seconden genoten. Het gevoel is moeilijk te beschrijven, maar als je het zelf ook mee hebt gemaakt weet je wat ik bedoel. Wat ik ook leuk vond is dat Justin Bieber onze ballonnen actie opmerkte en er zelfs grapjes over heeft gemaakt, goed gedaan met z’n alle dus!

 

Hoe was jouw ervaring bij de Purpose Tour?

Comments

comments

Gina Velcheva

Ik ben één van de bloggers van justinbieber.nl Verder was mijn aller eerste concert ooit de Believe Tour in Arnhem. Ik zat super dichtbij!

You may also like...

1 reactie

  1. Anissa schreef:

    Ik vond het ook leuk kon alleen niks zien bij de 1e rang iedereen was langer dan mij. Verder vond ik het wel erg leuk! Ik vond alleen wel in vergelijking met 2014 dat hij minder energiek was dan toen. En dat vond ik wel heel jammer! Maar de volgende keer ben ik er zeker weer bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *