Geruchten over huis van Justin Bieber in Amsterdam zijn niet waar

De geruchten gingen rond dat Justin Bieber een penthouse zou hebben gekocht op de Dam in Amsterdam. De woning, die beschikt over drie verdiepingen, een lift en een eigen garage, zou ongeveer 24,5 miljoen euro hebben gekost.

“Hij vindt Amsterdam een van de schoonste steden van de wereld. Dat is zijn voornaamste reden om daar te gaan te wonen,” vertelde een bron van The National Enquirer.
Ook vertelde de bron dat Justin zeer te spreken is over het softdrugsbeleid en de schone lucht in Amsterdam die voornamelijk te danken zou zijn aan het grote aantal fietsers.

Die argumenten deden de redacteuren van Gossip Cop (een Amerikaanse website die geruchten natrekt) twijfelen aan de waarheid van het bericht, dus gingen ze op onderzoek uit. En wat blijkt? Na het checken van de feiten, concludeert de site dat Justin helemaal geen plannen heeft te emigreren. “Hoewel de zanger graag rond reist over de wereld, heeft hij geen intenties naar Amsterdam te verhuizen.”

Wij vinden dit natuurlijk erg jammer en wat vinden jullie?

Comments

comments

Diana Wielink

Ik werk voor Justin Bieber Nederland en doe dat met alle plezier, wat is er nou leuker dan hele dagen over Justin Bieber praten?

You may also like...

1 reactie

  1. Jber schreef:

    Maar hij gaat toch wel af en toe komen naar nl😭

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *