geen live-interviews voor Justin

Justin Bieber mag ter promotie van zijn nieuwe single ‘What Do You Mean’ geen live-interview geven, omdat er een kans is dat hij zichzelf voor schut zet. Volgens New York Post heeft zijn media-team dat besloten.

“Justins mensen zijn zo bezorgd om live gesprekken, dat ze alles van tevoren laten opnemen”, vertelt een bron. Zo nam Bieber maandag een interview op met Elvis Duran dat pas vrijdag wordt uitgezonden. Ook The Tonight Show van volgende week woensdag wordt deze week al opgenomen. Zondag treedt Justin op bij de MTV VMA-show.

Justin heeft de laatste tijd meerdere keren zijn excuses aangeboden voor slecht gedrag in het verleden, zoals rijden onder invloed en het gooien van eieren naar het huis van zijn buren. Tegen Ellen DeGeneres zei hij: “Vaak doen we alsof om erbij te horen, maar komen we over als een sukkel… Zo was ik.”

Het interview in The New York Times, samen met diplo en skrillex, is ook niet live opgenomen. Hierin verteld hij over hoe het nummer ‘Where Are Ü Now’ ontstaan is en over de samenwerking. Het interview kan je zien via deze link.

http://nyti.ms/1LxHt8j

Comments

comments

Justin Belieber

Ik hou van Beliebers!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *